top of page

OVER ONS

keurmerk.png

Mohamed El Bouziri begon op zijn 17e jaar met kickboksen bij Bully’s Gym in Wageningen onder leiding van trainer Charl Hasselaar.

Na een jaar hard trainen mocht Mohamed zijn eerste wedstrijd in de nieuweling klasse vechten. Die verloor hij helaas op punten. Na een maand kei hard trainen mocht hij het opnieuw proberen, dit keer met minder spanning en een goede voorbereiding wist hij op K.O te winnen. Mohamed had de smaak te pakken en trainde door, dit altijd in combinatie met studeren. Hij doorloopt de N-klasse voorspoedig en stormt al snel door naar de C en vervolgens B klasse, hier wint hij nog een aantal leuke toernooien en vecht hij in totaal 20 B-klasse partijen. Als hij klaar is met studeren en een goede baan heeft, maakt hij op 24 jarige leeftijd succesvol zijn debuut in de A-klasse in Lille Frankrijk.

Mohamed heeft wedstrijden gevochten in Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Spanje, België, Frankrijk. In totaal heeft hij 50 wedstrijden gespeeld, waarvan 40 gewonnen, 9 verloren en 1 onbeslist.

 


Als zijn toenmalige trainer stopt met lesgeven in Wageningen, krijgt hij de kans om dit over te nemen en dit doet hij dan ook in 2015. Met een aantal leden die lid blijven begint hij langzaam weer een groep op te bouwen en dit lukt, al snel zijn er meerdere groepen van jong tot oud. In 2019 verhuisd hij de sportschool naar een eigen locatie op de Nudepark 122.

2.png
Contact
bottom of page