top of page
Cross Fit Class

Bootcamp

BOOTCAMP

Bootcamp is een training die gebaseerd is op de manier waarop soldaten getraind worden in het leger. In tegenstelling tot de drilloefeningen die in het leger worden uitgevoerd, staat bij ons plezier en samenwerken centraal. In teamverband overwin je obstakels en verbeter je jezelf iedere training opnieuw.

 

Tijdens een Bootcamptraining werk je aan je conditie, kracht en explosiviteit door middel van cardio en spierversterkende oefeningen. Of je nu man of vrouw bent, beginner of gevorderde sporter, een Bootcamp training bij Fight Training Wageningen is er voor iedereen! De les kan zowel in de buitenlucht als binnen in een club worden gegeven.

 

Een Bootcamp les bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Je zal bijvoorbeeld op een snel tempo squats en push-ups uitvoeren, maar ook touwtje springen kan een onderdeel van een Bootcamp training zijn. Tijdens Bootcamp is alles mogelijk. Zo kan het trainingsmateriaal bestaan uit kettlebells, corebags en medicine balls, maar tijdens een outdoor Bootcamp kunnen ook traktorbanden, klimrekken of zelfs je mede-bootcampers dienen als trainingsmateriaal! Door de variatie in oefeningen zal je bijna nooit twee keer dezelfde les hebben.

Rooster:

Dinsdag: 18:15

bottom of page